Achilles Veen 3 verplettert tegenstanders

Het bekeravontuur voor Achilles Veen 3 zit er inmiddels op. Daar waar men vorig jaar nog de halve finales haalden strandde men nu reeds in de poulefase. Daarentegen is de competitie alweer begonnen. Daar kon het team haar onuitputtelijke kwaliteiten ten toon spreiden.

Allereerst de laatste bekerwedstrijd van Veen 3 thuis tegen LRC Leerdam 5. Men wist dat men, bij een overwinning nog een kans had van 0,000001% (lees: geen kans) om door te gaan. Dit omdat BZC een spookwedstrijd speelde tegen GRC. Veen 3 speelde dus een zogenaamde ‘bacon and beans’ wedstrijd.

Veen 3 begon met een redelijke fantasie opstelling met aardig wat talent op de bank. We waren sowieso met een flinke shitload aan spelers, deels omdat de meeste trouwe honden zijn en daarnaast ook omdat het gewoon super lekker weer was. De bank werd nog warmer dan warm gehouden door Peter ‘baardaep’ van Helden, Gerrold ‘coach’ Burghout, Aaziz ‘slang’ Laatiyaoui, Badr ‘pinguin’ Laatiyaoui en Michael ‘Mikachu’ van der Velden.

Afwezigen waren Reinier ‘heeft het op zijn heupen’ Vos, Jan ‘Pantani’ Honcoop, Ad ‘bomber’ van Ballegooijen, Henry ‘Italian job’ Schouten, Frank ‘krentenbrood’ van Ballegooijen, Nano ‘bally’ van Ballegooijen en Marco ‘tsjapsalon’ Honcoop.

Op doel begon Nick ‘granaatscherf’ Bouman. De eerste kansen waren voor ut derde die speelden met Matthijs ‘puntknie’ Burghout in de spits waar hij lekker rond kon fladderen als een vlinder. Via een corner kwam men op voorsprong. Via een ouderwetse scrimmage belande het lederen speelobject voor de voeten van Gerben ‘aaaahhh’ Verheij, die twijfelde geen moment en nam de bal vol op de slof… waren het niet dat het zijn linker chocolade been was. Toch raakte hij hem goed en ramde de 1 – 0 tegen het net. Niet lang daarna viel de 2 – 0 in groen wit voordeel. Een corner werd binnen gewerkt door Harm ‘bliepstra’ van Ballegooijen.

Net voor rust scoorde LRC 5 nog de 2 – 1. Gezegd moet worden dat LRC ook zeker niet slecht speelde en een paar aardige spelers in de gelederen heeft.

Na rust werd er naar hartenlust gewisseld en mochten alle wisselspelers alsnog het veld betreden. Mede door deze wissels kwam er wat nieuw elan in de wedstrijd en dit kwam het ingekakte spel van Veen 3 ten goede.

Na rust scoorden Nick Bouman (ja u leest het goed, de keepert van de eerste helft die van ondankbare taak had gewisseld met William ‘phillens’ Vos) en Badr Laatiyaoui.

Einduitslag 4 – 1.

Basisopstelling Veen 3:
Nick Bouman; Gerhard Boogaard, Harm van Ballegooijen, Gerben Verheij en Roy Vos; Ruben Burghout, Arjan Klop, William Vos; Gerwin Sack, Matthijs Burghout, Huibert van Helden.

Dan de uitwedstrijd tegen WSC 5. Deze stond op het programma in het kader van de eerste competitie wedstrijd. Een voor ons onbekende tegenstander.

We waren wederom zeer compleet qua selectie. Er was slechts sprake van enkele afwezigen. In dit rijtje mogen de volgende namen geschaard worden: Reinier ‘witte Vos, Jan ‘ik kan niet’ Honcoop, Aaziz ‘GLS’ Laatiyaoui, Badr ‘Lerker’ Laatiyaoui, Frank ‘juin’ van Ballegooijen, Matthijs ‘’Mabu’ Burghout, Harm ‘aansteller’ van Ballegooijen en Marco ‘Veteraan’ Honcoop.

In de wissel begonnen Gerrold ‘Aad de Mos’ Burghout, Roy ‘scootje’ Vos, Henry ‘Sjout’ Schouten, Ad ‘bakkertje’ van Ballegooijen en Niels ‘sprietje’ Duister.

Al na 10 seconden voetballen was al duidelijk dat dit een walk-over ging worden voor de groen-witte mannschaft.

Dit uitte zich ook in de ruststand van 0 – 10. Daarnaast werden er ook nog zeker 5 opgelegde kansen jammerlijk gemist.

Na rust wederom een flink aantal wissels, waaronder de glorieuze entree van de verloren zoon Henry ‘Schone’ Schouten.  Na rust ook een keeperswissel waar Nano plaats maakte voor Niels ‘Hans Anders’ Duister. De tegenstander wilde het liefste in de rust al stoppen, echter had Veen 3 het prima naar zijn in het lekkere Waalwijkse zonnetje en dus werd er gewoon gespeeld.

Uiteindelijk stond er een 0 – 16 einduitslag op het niet aanwezige scorebord.