Achilles Veen 1 start met 2 oefenzeges

Afgelopen week is Achilles Veen voortvarend begonnen aan de oefencampagne voor seizoen 2018/2019.

Zaterdag was Achilles Veen in Wouw te sterk voor tweedeklasser Cluzona. Door doelpunten van Flavio Andjole en Thomas de Man werd het 0-2 in Veens voordeel.

Dinsdag volgde een serieuzere krachtmeting met derde divisionist OJC Rosmalen. In de eerste helft ging de wedstrijd redelijk gelijk op, maar kon Achilles Veen in de omschakeling twee keer toeslaan. Niek Wilborts en Roel de Kruijk bepaalden de ruststand op 2-0. Ook OJC kon een paar keer gevaarlijk worden, maar vond steeds doelman Jamil Kools op zijn weg.

In de tweede helft was er een duidelijk veldoverwicht voor Achilles Veen, maar scoren lukte niet meer. Ook niet nadat na een uur spelen bijna het volledige team werd gewisseld. Er werd echter ook niets meer weggegeven waardoor ook de uitslag van de tweede oefenwedstrijd op 2-0 kwam te staan.

Het begin van de oefencampagne geeft dus vertrouwen voor de toekomst. Aanstaande zaterdag volgt alweer de derde oefenwedstrijd. Dan is om 17:00 op de Hanen Weide zondaghoofdklasser UDI’19/CSU de tegenstander.