Achilles Veen 1 blijft winnen

Ook de derde oefenpartij in de voorbereiding op het nieuwe seizoen werd afgelopen zaterdag gewonnen. In een thuiswedstrijd tegen zondag-hoofdklasser UDI’19 werd het 5-2.

Al in de 13e minuut kon Sen Aerts een te korte terugspeelbal oppikken en bracht de stand beheerst op 1-0. Pas vlak voor rust kon Achilles Veen de score verder uitbreiden. In de 45e minuut werd twee maal doel getroffen. Iliaz Zaïmi benutte een strafschop voor de 2-0 en Thomas de Man schoot vanaf rechts de 3-0 in de verre hoek. Dit was ook de ruststand.

Na de rust schiet Achilles Veen wederom uit de startblokken. Al in de 47e minuut scoort Thomas de Man op aangeven van Sen Aerts de 4-0. In de 52e minuut kan UDI’19 wat terug doen door een voorzet via de onderkant van de lat binnen te koppen: 4-1.

In de 78e minuut brengt Achilles Veen de marge weer op 4 door een doelpunt van Roel de Kruijk na een briljante steekbal van Joep van den Ouweland. Vlak voor tijd kon UDI’19 nog wat terugdoen. Dit bracht de eindstand op 5-2.

Dinsdag 14 augustus staat alweer de volgende oefenwedstrijd op het programma. Achilles Veen mag dan aantreden in een uitwedstrijd tegen nieuwbakken zondag-hoofdklasser Unitas uit Gorinchem. De aftrap is om 20:00 uur.