Achilles Veen 1 speelt thuis gelijk tegen Kloetinge

Teamfoto-AV-1

Zaterdag 8 oktober stond de “klassieker” tegen vv Kloetinge op het programma. Het lukte Achilles Veen voor de derde wedstrijd op rij niet om te scoren. Gelukkig wist de achterhoede ook de 0 te houden. Zo leverde het toch nog een punt op.

In de eerste helft konden de toeschouwers zien hoe de gasten uit Zeeland behoorlijk wat kansen creëerden. Onder andere oud Achilles Veen speler Jorik Mijnhijmer faalde een aantal keren voor het doel van Rick van der Leest. Hij schoot eenmaal tegen de paal en probeerde Van der Leest ook nog een keer met een lob te verschalken, maar deze kon makkelijk gevangen worden.

Achilles Veen kon er 1 grote kans tegenover zetten. Justin Beemsterboer kreeg een geweldige kopkans, maar zijn inzet werd knap gepakt door de jonge ingevallen doelman van Kloetinge.

Vlak voor de rust dacht Kloetinge dan toch op voorsprong te komen, maar de goal werd afgekeurd wegens buitenspel.

Gaandeweg de tweede helft kwam Achilles Veen wat meer in de wedstrijd. Het spel was nog geenszins oogstrelend, maar er kwam wel meer balbezit van de thuisploeg en er werden wat speldenprikjes uitgedeeld aan de Zeeuwse defensie.

Ousmane Traore kreeg een kans geboden door Rico Geeroms, maar hij raakte de bal volledig verkeerd om af te ronden. Tegen het einde van de wedstrijd wordt er nog wat opportunistisch vooruit gespeeld, maar echt grote kansen levert het niet meer op.

De wedstrijd eindigt in 0-0 en gezien het veldspel hadden beide ploegen eigenlijk ook geen recht op meer dan een punt.

Rick van der Leest, Rico Geeroms, Glenn Kools, Jeroen Sterrenburg, Daan Wensink, Nikki Baggerman, Jari Koenraat, Niek Wilborts, Ousmane Traore, Justin Beemsterboer (67’ Jens Verschuren), Thomas de Man

Koploper ODIN 59 wist thuis met 2-1 te winnen van WNC. De Waardenburgers zijn met 2 nederlagen op rij wat afgezakt naar de zevende plaats. Nummer 2 Goes wist ook te winnen. De thuiswedstrijd tegen ARC eindigde in 2-1.
Overige uitslagen: Spijkenisse – FC ’s-Gravenzande 1-0, Smitshoek – SC Feyenoord 4-1, Jodan Boys – Capelle 2-2, Zwaluwen – sv Poortugaal 1-1 en Nieuwenhoorn – De Dijk 2-0.

Zaterdag 15 oktober speelt Achilles Veen een uitwedstrijd tegen nummer 10 Capelle. De wedstrijd begint om 14:30 uur