Achilles Veen 1 door naar halve finale beker

Dinsdag 2 april speelde Achilles Veen 1 thuis de kwartfinale van de Districtsbeker tegen zondag hoofdklasser Unitas uit Gorinchem.

In een boeiende wedstrijd waarin beide ploegen naar voren wilden voetballen kwam Achilles Veen als winnaar uit de bus. In de eerste helft moest keeper Jorn Wagener nog een strafschop stoppen om met 0-0 de rust te kunnen bereiken.

In de tweede helft sloeg Achilles Veen toe met doelpunten van Niek Wilborts en Sen Aerts waardoor de eindstand op 2-0 kwam

Hiermee is Achilles Veen geplaatst voor de halve finale van de Districtsbeker Zuid I en voor de voorronde van de TOTO KNVB-beker van volgend seizoen.

In de halve finale is RKSV Heeze de tegenstander. Deze ploeg komt uit in de zondag Eerste Klasse. De wedstrijd gespeeld in Heeze op 7 mei om 20:00 uur.