Woensdagmiddag trainingen bij Achilles

woensdagtraining

Een paar weken geleden is er bij Achilles het initiatief ontstaan om op woensdagmiddag trainingen te gaan geven. Dit moet natuurlijk wel netjes op poten gezet worden, met Daan van Dinter als coördinator Carlo van der Heyden als organisator, en Mark de Laat als technische man, inmiddels zijn de plannen werkelijkheid geworden. En is er een trainersgroep van vier man ontstaan die de trainingen op zich nemen: Mark de Laat, Carlo van der Heyden, Bert Verbeek en Mo. ook zijn er twee invaltrainers gevonden Tijs en Bob Molenaar.

Er is gekozen om op deze middag een extra training te geven aan JO-9-1+2 en JO-10-1. Hier zijn zeventiental spelers van op de lijst gekomen, die zelf een derde training graag bij wilde wonen om zich sneller te ontwikkelen als speler of speelster, hoe tof is dit !!! met behulp van de huidig trainers van deze teams, wordt alles haarscherp in de gaten gehouden, wie dit wil en kan op brengen.

Waarom die extra training, in het verleden is opgevallen dat de basis bij de kinderen minder wordt. Denk hier bij aan de pas, hoe neem ik een bal aan, dribbelen met bal, loop en coördinatie. Dit komt mede door dat je steeds minder kinderen in hun vrijetijd buiten met bal ziet lopen. Dus u raad het al wel dit zijn de aspecten die ze bij deze trainingen extra bij geleerd krijgen. Nu zijn er twee trainingen voorbij en nu zien we al rendement, we zijn benieuwd hoe dit zich veder blijft ontwikkelen, tot aan de zomer kijken we hoe dit gaat. En hopelijk kunnen we dit initiatief door trekken naar volgend jaar. Maar bovenal zien we de kinderen met een grote lach naar huis gaan, en dat is het belangrijkste !!!

Met vriendelijke groet
Carlo van der Heyden
Organisator woensdagmiddag trainingen