Wie-Wat-Waar Luister Show 2.0 + Veense Pubquiz

Beste leden en belangstellenden,

 

 

LINK: https://youtu.be/mdGwmFZaVUA

 

Niks geen field-lab, bij ons gewoon zonder testbewijs een volle avond entertainment! We gaan een next level Wie-Wat-Waar Luister Show organiseren, en vullen deze aan met een echte Veense PubQuiz. Zaterdag 24 April a.s. gaan we vanaf 17.00u wederom LIVE via onze eigen YouTube stream! Interactief met beeldbellen naar de studio! De spelelementen voor jong en oud: Raad-wat-er-voor-me staat, Het Geluid, Word-Wall én de Zingende Zanger! Leuke prijsjes te winnen voor de winnaars! Vanaf aanvang gaan we eerst specifiek voor de jongere luisteraars aan de gang, en vanaf 19.00u vangt de PubQuiz aan. Volledige programma komt later deze week online!

 

Veense PubQuiz:

Tijdens het avondvullend programma creëren we een heuse virtuele PubQuiz: bestel via de website je deelnameformulier, en op de dag het evenement ontvang je een link met een antwoordformulier. Deze vul je in gedurende de avond en stuur je in voor de jury om te beoordelen. Diverse leuke en interessante vragen die gerelateerd zijn aan voetbalvereniging, maar ook het dorp Veen. De kosten voor deelname zijn 20 Euro per team, dus erg leuk om samen te doen met die (ene) vriend of vriendin die je thuis mag uitnodigen. Daag je vrienden uit (op eigen risico), om met een eigen team mee te doen..; elk antwoordformulier is gekoppeld aan een teamnaam! Naast eeuwige roem, mooie (geld) prijzen te winnen!

 

Voor de liefhebbers willen we ook een kleine loterij inlassen. Tijdens het bevestigen van deelname aan de PubQuiz, kun je optioneel één of meerder loten kopen. De lotnummers worden verdeeld onder de deelnemers en we keren de helft van het totale inleggeld uit via een trekking!

 

De-Minuut-Van:

Aangezien het seizoen abrupt ten einde kwam heeft de selectie van John K. niet de volle potentie kunnen tentoonstellen, maar wij verwachten dat er in de resterende thuiswedstrijden nog zeker 20x maal gescoord had kunnen worden! We gaan deze 20 virtuele doelpuntmomenten in de tombola gooien! Iedere Minuut-van-deelnemer komt in aanmerking om de inleg terug te verdienen!