Voorbeschouwing Achilles Veen – Unitas

Teamfoto zonder tekst

Woensdag 27 oktober mag Achilles Veen 1 thuis aantreden tegen Unitas uit Gorinchem voor de eerste ronde van de TOTO KNVB beker.

Tegenstander Unitas uit Gorinchem bereikte de eerste ronde door een knappe 1-0 thuisoverwinning op Ter Leede. De ploeg van oefenmeester Michel van Oostrum draait in de derde divisie zondag mee in de subtop. Na 9 wedstrijden en met 16 punten staat Unitas op een verdienstelijke vijfde plaats. Afgelopen zondag werd er met 0-1 gewonnen op bezoek bij Hercules.

Achilles Veen bereikte de eerste ronde door thuis, na verlenging, met 3-2 te winnen van DTS ’35 Ede. De ‘groen-witten’ hebben zich afgelopen week in alle rust voor kunnen bereiden op het treffen met Unitas, want afgelopen weekend hoefde de ploeg van John Karelse niet in actie te komen. In de competitie draait Achilles Veen niet zo lekker als zijn tegenstander, maar iedereen weet inmiddels wel dat in bekerwedstrijden niets van te voren is beslist en dat er uiteraard ook voor Achilles Veen mogelijkheden liggen om voor het eerst in de historie de tweede ronde van de KNVB beker te bereiken!

De wedstrijd begint woensdag om 20:00 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Nick Smit. Hij wordt geassisteerd door Maarten Bolwerk, Laurens Maas en vierde official Luc Tissingh.

Entree tot het sportpark kost voor zowel leden als niet-leden € 5,00. Al onze jeugdleden hebben een gratis kaartje gekregen. Let op: er wordt alleen toegang tot het sportpark verleend wanneer je in het bezit bent van een geldige QR-code in de Corona Check App!