Voorbeschouwing Achilles Veen – Spijkenisse

Na het gelijke spel thuis tegen Feyenoord (1-1) en de afstraffing van afgelopen weekend op bezoek bij FC ’s-Gravenzande (5-0) kunnen we wel concluderen dat het door blessures geplaagde Achilles Veen 1 er niet zo lekker in zit.

Aanstaande zaterdag zal er dan ook uit een ander vaatje getapt moeten worden wanneer Spijkenisse op bezoek komt op De Hanen Weide. Ook Spijkenisse heeft het de laatste jaren niet makkelijk in de Hoofdklasse/Vierde Divisie en staat ok nu niet in de top van de competitie. Spijkenisse heeft momenteel 2 punten meer dan Achilles Veen en staat daarmee ook twee plaatsen hoger op de ranglijst, namelijk op nummer 11.

Als de Veense ‘groen-witten’ zaterdag dus een goed resultaat kunnen behalen tegen de ‘groen-witten’ uit Spijkenisse zal de equipe van Dennis van der Steen minimaal één plaats stijgen op de ranglijst. Het zou een welkome overwinning zijn, want de punten zijn hard nodig om uit de degradatiezorgen te komen en blijven.

De wedstrijd begint zaterdag uiteraard weer om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Roel van der Werff. Hij wordt daarbij geassisteerd door Wesley Ruter en Andre Dorsman. Uiteraard is er ook weer een pupil van de week aanwezig. Gio Skledar is de gelukkige. Hij speelt in de JO10-2 en voorspelt een 2-1 overwinning voor Achilles Veen

Tot zaterdag iedereen. Het team heeft uw support hard nodig!