Voorbeschouwing Achilles Veen – RKSV Nuenen

Teamfoto-2023-2024

Zaterdag 28 oktober wordt de competitie in de Vierde Divisie C weer hervat. Achilles Veen doet dat met een thuiswedstrijd tegen RKSV Nuenen. Nuenen staat in de Vierde Divisie op een twaalfde plaats met 9 punten uit 8 wedstrijden. Achilles Veen bivakkeert op de zesde plaats met 12 punten, maar heeft wel nog de thuiswedstrijd tegen SV Venray tegoed.

Vorige week speelde Nuenen met 2-2 gelijk in een thuiswedstrijd tegen Unitas ’30 en Achilles Veen deed dat met 1-1 op bezoek bij Kruisland. Nuenen boekte op 17 september voor het laatst een overwinning in de competitie en voor Achilles Veen dateert de laatste overwinning alweer van 9 september toen de thuiswedstrijd tegen Juliana ’31 met 2-1 werd gewonnen. De meest opvallende overwinning voor Nuenen is toch wel die op UDI ‘19/CSU. In de derde speelronde wisten de Nuenense groenwitten thuis met 2-1 te winnen van de huidige nummer 2 van de competitie. Achilles Veen deed dat in de tweede speelronde met 3-4 op bezoek bij de huidige koploper Goes.

Afgelopen zaterdag kon Achilles Veen een beetje aan het vertrouwen werken. In de tweede ronde van de KNVB Districtsbeker moest aangetreden worden tegen Eersteklasser vv Almkerk en met een 4-0 overwinning werd de derde ronde bereikt. Doelpuntenmakers waren Jochem Scheij (2x), Ray Versluis en Pim Goossens.

Nuenen speelde afgelopen donderdag al voor de beker op bezoek bij Eersteklasser EFC Eersel. De ploeg uit Eersel wist na een 1-1 gelijkspel via strafschoppen aan het langste eind te trekken.

De wedstrijd begint zaterdag uiteraard om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Sander Huijs. Pupil van de Week is Siman Jadid. Siman speelt in de JO12-1 en voorspelt een 2-0 overwinning voor Achilles Veen.

Na de wedstrijd kunnen we ons weer gaan opmaken voor het jaarlijkse Oktoberfest in onze kantine! De muzikale omlijsting wordt verzorgd door Feest DJ Caro en Alberto Nicolay zal een live optreden verzorgen! BIST DU DA???