Voorbeschouwing Achilles Veen – ARC

Teamfoto-AV-1

Zaterdag 4 maart speelt Achilles Veen thuis tegen ARC uit Alphen a/d Rijn in de 21e speelronde van de Vierde Divisie A.

De Alphenaren staan er beduidend beter voor dan de groen-witte equipe van Dennis van der Steen. ARC staat namelijk op een verdienstelijke zesde plaats met 34 punten. Achilles Veen bivakkeert op de 14e plaats, maar wist de afgelopen twee speelrondes wel 4 punten te pakken. Thuis tegen De Dijk was het erg spannend en werden de 3 punten pas in blessuretijd veilig gesteld. Afgelopen zaterdag in Poortugaal kwam Achilles Veen knap op een 2-0 voorsprong, maar na 90 minuten moesten de groen-witten toch berusten in een 2-2 eindstand.

Afgelopen dinsdag zat er weer even zand in de motor toen Achilles Veen het voor de Districtsbeker moest opnemen tegen eersteklasser Eersel. Daar werd helaas met 3-1 verloren en daarmee stopt het bekeravontuur van dit seizoen.

Afgelopen zaterdag boekte ARC een teleurstellend resultaat door thuis met 1-1 gelijk te spelen tegen laagvlieger Jodan Boys. Twee weken eerder werd weer een knappe overwinning geboekt op bezoek bij Smitshoek.

Aanstaande zaterdag telt voor Achilles Veen maar één ding en dat is 3 punten pakken. De manier waarop is in dit stadium niet meer zo belangrijk en de steun vanaf de tribune is nu extra belangrijk! Kom ons eerste elftal steunen in deze strijd!

De wedstrijd begint zaterdag uiteraard om 14:30 uur en staat onder leiding van scheidsrechter Dennis Smit. Hij wordt daarbij geassisteerd door Wessel Roest en Jeffrey Adu Boahen.

Natuurlijk is er ook weer een Pupil van de Week. Willem van den Heuvel is de gelukkige. Willem is 8 jaar en speelt in de JO9-1. We hopen dat Willem goed kan voorspellen, want hij verwacht voor zaterdag een 3-1 overwinning voor Achilles!

Na de wedstrijd kunnen in de kantine de voetjes weer van de vloer en de keeltjes kunnen geschraapt worden voor Heel Veen zingt Hazes! Entree = gratis, 18+