Selectienieuws 2022/2023

Teamfoto zonder tekst

De technische commissie van Achilles Veen is druk bezig met het vormgeven van de selectie voor volgend seizoen.

De technische staf is inmiddels volledig bekend. Hoofdtrainer is Dennis van der Steen. Hij wordt geassisteerd door Jean Philip Becht en keeperstrainer Jan Schalken die aan zijn zevende seizoen in Veense dienst gaat beginnen. Verzorger is Jan Donders. Materiaalman is Thijs van Aalst, teammanager is Michel Smits en hersteltrainer is Sven Jansen.

Naast de zojuist aangekondigde nieuwkomer Nikki Baggerman, zijn er inmiddels ook vijf spelers van de huidige selectie bekend die ook volgend seizoen voor Achilles Veen actief zullen zijn. Het gaat om Daan Wensink, die aan zijn tweede seizoen gaat beginnen. Mats van Huijgevoort, Thomas Schilders en Ousmane Traore beginnen aan hun derde seizoen en Rico Geeroms aan zijn vijfde.

Naast de ‘blijvers’ zijn er ook weer ‘vertrekkers’ aan het einde van het seizoen. De volgende spelers zullen na de zomerstop niet meer actief zijn voor Achilles Veen 1: Teun Sebregts, Zain Moghal, Jay-Jay Meierdres, Rémon Koenen, Vincent van Hoof en Sen Aerts. Sen Aerts is maar liefst 8 aaneengesloten seizoenen actief geweest voor Achilles Veen 1. Ferdi Kwetters doet ook een stapje terug en gaat in een lager elftal voetballen. We wensen hun uiteraard veel succes bij hun eventuele verdere voetbalcarrière.

Selectie Achilles Veen seizoen 2022/2023

Spelers:
Daan Wensink
Mats van Huijgevoort
Ousmane Traore
Thomas Schilders
Rico Geeroms
Nikki Baggerman

Staf:
Hoofdtrainer: Dennis van der Steen
Assistent-trainer: Jean Philip Becht
Keeperstrainer: Jan Schalken
Teammanager: Michel Smits
Verzorger: Jan Donders
Hersteltrainer: Sven Jansen
Materiaalman: Thijs van Aalst

Spelers die vertrekken:
Teun Sebregts, Zain Moghal, Jay-Jay Meierdres, Rémon Koenen, Vincent van Hoof, Ferdi Kwetters (lager efltal), Sen Aerts