Meerdere Horecavacatures bij VV Achilles Veen

were-hiring

Voor onze kantine zijn wij per direct op zoek naar nieuwe medewerkers. We hebben meerdere functies beschikbaar. Dus wil jij in een gezellige omgeving een leuk zakcentje verdienen? Neem dan snel contact met ons op!

Cafetaria-/Keukenmedewerker;
Als Cafetaria-/Keukenmedewerker ben je werkzaam in ons ‘Frietkotje’. Hier ga je naast friet en snacks ook broodjes gezond en tosti’s etc. bereiden en uitserveren. Dit is een betaalde functie.

Wie ben jij? Jij blijft rustig op drukke momenten, kunt omgaan met een kassa, houdt overzicht en je zorgt te allen tijde voor een schone en nette werkplek! Jij bent minimaal 16 jaar oud en op zaterdagen beschikbaar tussen ongeveer 11.00 en 20.00 uur. Kan jij niet elke zaterdag of niet de gehele dag, ook dan komen we graag met je in contact!

Dus wil jij een leuke bijbaan? Neem dan snel contact op met Kiki Verhaegen – 0623573119 of stuur een e-mail naar veiligheid@achillesveen.nl

Barmedewerker (ochtend);
Wij zijn op zoek naar een zelfstandige barmedewerker die iedere zaterdagochtend beschikbaar is. Bezoekers en ouders komen bij jou voor een lekker kopje koffie/thee en een gezellige babbel aan het begin van de dag! Dit is een betaalde functie.

Wie ben jij? Een zelfstandig persoon van minimaal 18 jaar oud. Jij bent iedere zaterdagochtend beschikbaar van 08.00 tot 12.00 uur. De kantine is tijdens die uren jouw domein en je ontvangt iedere klant met een stalende glimlach. Ook jij blijft rustig op drukke momenten, kunt omgaan met een kassa en ook de bar moet schoon en netjes blijven. Op rustige moment voer je lichte keukenwerkzaamheden uit in voorbereiding op de rest van de dag.

Ben je niet iedere zaterdagochtend beschikbaar maar ben jij wel diegene die wij zoeken? Neem dan contact op met Kiki Verhaegen – 0623573119 of stuur een e-mail naar veiligheid@achillesveen.nl

Barmedewerker (middag);
Wij zoeken een zelfstandige barmedewerker die tijdens de thuiswedstrijden van ons eerste elftal van 12.00 tot 19.00 uur beschikbaar is. Dit zal uitkomen op ongeveer 2x per maand. Jij houd van aanpakken en een rumoerige, volle bar vind jij alleen maar gezellig! Dit is een betaalde functie.

Wie ben jij? Een zelfstandig, gezellig, sociaal persoon van minimaal 18 jaar oud. Jij bent iedere thuiswedstrijd van ons eerste elftal beschikbaar van 12.00-19.00 uur. Je ontvangt iedere klant met een stalende glimlach. Ook jij blijft rustig op drukke momenten, kunt omgaan met een kassa en ook de bar moet schoon en netjes blijven.

Ben jij diegene die wij zoeken? Neem dan snel contact op met Kiki Verhaegen – 0623573119 of stuur een e-mail naar veiligheid@achillesveen.nl