JO15-1 ACHILLES VEEN TE STERK VOOR ALMKERK!!!

Vandaag de wedstrijd Achilles Veen Almkerk.
Na een intensieve warm-up en teambespreking komen onze jongens fris en fruitig het veld op.

Scherp starten zit de laatste weken wel in het DNA van onze boys.

Na een ingooi van Ruben komt er al gelijk een mooie opbouw van Henri,Finn en Bing.
Bing passed naar Mike en Mike liet het netje bollen en het wordt 1-0⚽️.
Even daarna heeft Yannick een mooie vrije trap die voor het doel komt bij Mike,hij kopt maar de keeper van Almkerk weet hem te vangen.
Snel daarna countert Almkerk,maar door een mooie interceptie van Lucas komen ze niet verder.

Achilles speelt mooi samenspel en de bal gaat mooi het veld over.
Via Steph,Noud,Henri en Joris komt de bal bij Bing,hij ziet in z’n ooghoek Mike staan passed hem naar Mike en hij maakt 2-0⚽️

Even daarna weet Almkerk door onze boys te komen en schieten op goal……
Maar wij hebben Youp en zoals altijd heeft hij een mooie redding.
Youp trapt de bal ver uit over de middellijn,en door een razend snelle aanval van Bing wordt het 3-0⚽️

Het spel gaat verder en uit een corner weet Almkerk dan toch te scoren en wordt het net voor rust 3-1

In de rust heeft er een wissel plaats gevonden.
Julian en Bert komen erin en Joris en Ruben mogen even tot rust komen van al dat harde werken.

De tweede helft begint Almkerk zeg gelijk druk en spelen veel op onze kant.
Even zijn onze jongens het spel kwijt.
Door goeie input van Jan en Gerrold herstellen de jongens zich,en ontstaan er mooie aanvallen.
De bal komt bij Noud die ontzettend hard werkt.
Hij staat achter z’n mannetje komt ervoor en weet dan ook nog eens een mooie voorzet te geven.
De bal komt bij Bert en die mist helaas.
Goed geschoten Bert!

Het spel gaat fanatiek verder en dan wordt opeens Yannick in de 16 gevloerd.
Hij krijgt een penalty en scoort 4-1⚽️
Vrij snel daarna volgt er een wissel.
Finn en Bert mogen gaan rusten en Joris en Ruben komen er weer in.
Het spel verloopt over en weer,maar Almkerk weet moeilijk door onze verdediging te komen.
Steph weet de bal te onderscheppen.
Hieruit komt een corner,maar die heeft Youp weer goed gevangen.
Hij rolt de bal snel naar Lucas,deze passed door naar Ruben,Ruben naar Henri en Henri naar Julian,Julian door naar Finn en met een paar hele mooie acties van Finn komt de bal bij Mike.
Mike weet 3 man van Almkerk af te schudden,neemt een sprintje schiet de bal en scoort 5-1⚽️