DE ONLINE ACHILLES VEEN BINGO mmv Feest DJ Bally

Bingo

Update 27-03-2021
Vandaag om 16:00 uur gaan we starten met de Kinderbingo die via deze link te volgen is op Youtube!
Het is belangrijk dat je het telefoonnummer van Achilles Veen (+31416691794) opslaat in je telefoon. Als je bingo hebt moet je namelijk via Whatsapp beeldbellen met de kantine! Zorg dat je de stream op tijd hebt opgestart, dan wordt alles nog eens duidelijk uitgelegd!

Hetzelfde geldt uiteraard voor de volwassen bingo die om 18:00 uur van start zal gaan. Zorg dat je de stream op tijd hebt gestart en zorg ervoor dat het telefoonnummer van Achilles in je telefoon staat!

Update 20-03-2021
Nadat vorige week vanwege trieste omstandigheden de Online Achilles Veen Bingo niet kon doorgaan, gaat het volgende week alsnog gebeuren!
Aanstaande zaterdag (27 maart) gaan we weer online! De reeds gekochte bingokaarten zijn nog steeds geldig en de kaarten voor de kinderbingo uiteraard ook! Via onderstaand formulier kunnen nog steeds bingokaarten besteld worden. Deze kunnen zaterdag 27 maart tussen 10:00 en 12:00 uur opgehaald worden bij de kassa van Sportpark De Hanen Weide! Dit is tevens de laatste kans om prijzen op te halen van de Wie Wat Waar Luistershow!

Onderstaande het originele bericht met meer informatie!

Beste leden en geïnteresseerden,

We zijn blij dat je bij onze club hoort! Maar aangezien we elkaar nog steeds niet kunnen ontmoeten op- of rondom ons sportpark de Hanen Weide blijven we vooralsnog online activiteiten organiseren om betrokkenheid met onze achterban mogelijk te maken. Met de Wie-Wat-Waar luistershow nog vers in het geheugen gaan we over een kleine twee weken dus wederom aan de gang, nu met een online Bingo. De bingomolen komt online in beeld op onze livestream, en jullie kunnen thuis, onder het genot van een versnapering, de nummertjes aankruisen. Bij Bingo bel je ons en heb je een correcte Bingo, dan win je! Bij een valse mag je zingen..

De komende 2 weken gaan we Bingo kaarten aanbieden en verkopen. Online via het bestelformulier, om zeker te zijn dat je een kaart hebt om mee te spelen, maar ook tijdens een van de 2 koopmomenten is het mogelijk boekjes te kopen:

Zaterdag 6 Maart a.s. van 10.00 – 12.00u bij het kassahok van de Hanenweide*

Zaterdag 13 Maart a.s. van 10.00 – 12.00u bij het kassahok van de Hanenweide laatste mogelijkheid!*

*De prijswinnaars van de Wie-Wat-Waar luistershow kunnen tijdens deze momenten ook hun prijzen ophalen. PS Uitgezonderd de winnaars van de truien, die krijgen apart bericht.

Zaterdag 13 maart a.s. gaan we vanaf 16.00u van start. In het eerste uur zullen we een aantal rondjes Bingo doen voor de jeugdige Achilles Veen leden. Diverse leuke prijzen te winnen! Ben je nou geen lid van Achilles Veen, maar wil je toch met de jeugd Bingo meedoen, kom dan op een van de 2 koopmomenten naar ons Sportpark om een aantal bingo kaartjes te kopen.

Vanaf ong 18.00u gaan we los met de volledige Bingo: 6 rondes Bingo met diverse leuke prijzen. Houd onze site en social mediakanalen in de gaten voor meer informatie!

Na afloop van de reguliere Bingo spelen we nog de SUPER BINGO; deze speciale ronde wordt gespeeld voor een aanzienlijk geldbedrag!

Voor, tijdens en na de Bingo hebben we muzikale omlijsting van onze vriend van de show, Feest DJ Bally!

We gaan er weer een onvergetelijke avond van maken met z’n allen!

Meedoen betekent kans om te winnen! Dus zorg dat je Bingo kaarten hebt. Bestel en betaal je BINGO kaarten NU vooraf online via ons online bestelformulier:

Een bingo boekje bestaat uit kaarten voor 6 volledige rondes. Met meerdere boekjes tegelijk spelen is natuurlijk mogelijk!

De bingokaart voor de extra SUPER ronde kan los (bij)besteld worden. Ook hier geldt, meespelen met meerdere kaarten in deze ronde is mogelijk.

Aantal Bingo boekjes (6 rondes): 15,- /set
Aantal SUPER BINGO kaarten: 5,- /st

 

Na aankoop en betaling zijn de boekjes/kaarten de eerstvolgende zaterdag tussen 10.00u en 12.00u af te halen op de Hanen Weide. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om de boekjes te halen, geef dat dan aan in het onderstaand formulier of stuur een email naar website@achillesveen.nl en wij nemen contact op om te zorgen dat de kaarten alsnog in je bezit komen.