Bezoekersinformatie Achilles Veen – Roda JC

Dinsdag 29 oktober 2019

Aftrap 19.45 uur

Sportpark open 18.15 uur

Bent u voornemens de wedstrijd VV Achilles Veen – Roda JC te bezoeken? Lees dan onderstaande informatie alstublieft goed door!

Kaartverkoop;

– Kaarten kunt u kopen in de voorverkoop à €10,- op Sportpark De Hanen Weide op donderdagavond of bij Cigo Lucas in Wijk en Aalburg. (Personen tot 14 jaar gratis)

– Er zijn een beperkt aantal tribune kaarten beschikbaar voor een meerprijs van €5,-.

– Mochten er nog kaarten beschikbaar zijn kunnen deze op de wedstrijddag vanaf 18.15 uur gekocht worden aan de kassa.

Parkeren;

Gezien het aantal verwachtte bezoekers zullen wij naar schatting onvoldoende parkeerplaatsen hebben. Wij vragen u bij aankomst aanwijzingen van onze verkeersregelaars op te volgen.

– Komt u uit Veen? Dan vragen wij u vriendelijk te voet of per fiets naar het sportpark te komen.

– Komt u uit omliggende dorpen? Dan vragen wij u zoveel mogelijk te carpoolen met elkaar en enkel te parkeren in de parkeervakken of op de ‘overloop ruimte’.

– Het parkeerterrein bij ’t Dorpshuis Veen is gereserveerd voor bezoekers uit Kerkrade.

– Extra parkeergelegenheid is er aan de overkant van de weg op de bouwweg naar de nieuwbouw achter de Nieuwstraat. (zie kaartje)

Regels op het sportpark;

– Alcohol is enkel toegestaan in de kantine, op de tribune, en de extra gerealiseerde terrassen op het sportpark. NIET langs het veld!

– Vuurwerk is ten strengste verboden! U wordt gefouilleerd bij opkomst van het sportpark. Treffen wij vuurwerk aan wordt de toegang tot het sportpark geweigerd! De eventuele boete voor het afsteken van vuurwerk wordt verhaald op de betreffende persoon/personen.

Wij hopen op een geslaagde voetbalavond samen met u!

Bestuur VV Achilles Veen