Achilles Veen wint oefenwedstrijd tegen Halsteren

Zaterdag 15 augustus mocht Achilles Veen, na de jaarlijkse fotosessie, om 14:30 aftrappen tegen zondag-hoofdklasser Halsteren.

Achilles Veen begon goed aan de wedstrijd en Thomas Schilders was al snel gevaarlijk toen hij een hoekschop van Teun Sebregts direct op de ‘pantoffel’ nam. Zij harde pegel was echter een prooi voor de doelman van Halsteren.

In de twaalfde minuut komen de gasten op voorsprong via een mooi afstandsschot, maar in 22e minuut kan Ousmane Traore met zijn eerste goal voor Achilles Veen de stand alweer gelijk treken.

Na ruim een half uur wordt Thomas Schilders diep gestuurd en hij brengt met een beheerst lobje zijn ploeg op een 2-1 voorsprong.

De tweede helft wordt door Achilles Veen aangevangen met 5 andere spelers binnen de lijnen en al in de 48e minuut lukt het Teun Sebregts om de voorsprong te vergroten. Na een mooi uitgespeelde aanval kan hij vrij eenvoudig de 3-1 binnen prikken.

In de laatste minuut probeert Maarten Boddaert de score nog te vergroten via een kopbal op de lat en nog een omhaal in de rebound, maar de stand blijft 3-1.

Opstelling Achilles Veen:
Jorn Wagener (46’ Jan Schimmel), Melle Mandemakers, Thijs van den Berg, Mats van Huijgevoort, Vincent van Hoof (46’ Berry Sonnenschein), Teun Sebregts, Niek Wilborts (46’ Maarten Boddaert), Theo Martens (46’ Bart Westerlaken), Ousmane Traore (46’ Rémon Koenen), Thomas Schilders, Thomas de Man (77’ Niek Wilborts)

Aanstaande dinsdag wacht op De Hanen Weide een vriendschappelijk treffen met zondag derde divisionist vv Gemert. Er wordt om 20:00 uur afgetrapt. Lees alstublieft eerst het Corona-Protocol alvorens u een bezoek brengt aan sportpark De Hanen Weide!