Achilles Veen pakt puntje in Vlaardingen

Teamfoto-AV-1

Zaterdag 18 februari stond er voor Achilles Veen een inhaalwedstrijd op het programma. De reis ging naar Vlaardingen waar het plaatselijke Zwaluwen de groen-witten opwachtte. Het was geen hoogstaande wedstrijd, maar dat verwacht ook niemand wanneer er twee ploegen op het veld staan die met elkaar strijden om de nacompetitie te ontlopen. Na 90 minuten spelen stond er dan ook een terecht 0-0 eindstand op het scorebord.

In de eerste helft worstelde Achilles Veen met de harde tegenwind en waren de gastheren de gevaarlijkste ploeg en ze krijgen dan ook twee behoorlijke kansen om de voorsprong te pakken. Tussendoor lukte het Achilles Veen toch ook een aantal speldenprikjes uit te delen. Melle Mandemakers kreeg een klein kansje uit een hoekschop van Fabian Korporaal. Jari Koenraat probeerde het in kansrijke positie, maar zag zij schot geblokt worden en Jens Verschuren kwam er met een knappe actie doorheen over links, maar schoot daarna wild over.

In de tweede helft een iets ander spelbeeld. Achilles Veen is wat meer aan de bal en nu heeft Zwaluwen wat last van de wind die overigens wel een beetje is afgezwakt gedurende de wedstrijd. Tot echt grote kansen komt Achilles Veen echter niet. Zwaluwen was nog wel twee keer dichtbij een voorsprong. Eerst werd er een hoekschop tegen de paal gekopt en vlak voor tijd was er nog een behoorlijke mogelijkheid, maar Jorn Wagener wist vandaag, evenals zijn collega aan de overkant, zijn doel schoon te houden. De 0-0 eindstand was niets op af te dingen.

Jorn Wagener, Ozan Cimen, Mark Westerlaken, Melle Mandemakers, Tim van Broekhoven, Jeroen Sterrenburg (69’ Glenn Kools), Niek Wilborts, Fabian Korporaal, Jens Verschuren (85’ Willem Timmermans), Justin Beemsterboer (46’ Jesse van Baal), Jari Koenraat

Zaterdag 25 februari wacht Achilles Veen opnieuw een uitwedstrijd. De reis gaat dan naar sv Poortugaal. Dat is de nummer 7 op de ranglijst. De wedstrijd begint om 14:30 uur.