Achilles Veen haalt uit tegen RKSV Nuenen

Dinsdagavond 29 januari stond in het kader van de vierde ronde van de Districtsbeker de wedstrijd tegen Nuenen op het programma.

De ploeg uit Nuenen werd ingeschat als een zware tegenstander, maar Achilles Veen speelde goed en effectief en liet geen spaan heel van de suptopper in de zondag-hoofdklasse.

Al na 8 minuten spelen stond er een 2-0 voorsprong op het scorebord. Sem van der Pijl had vanuit een hoekschop de 1-0 binnen geschoten en Niek Wilborts kon op aangeven van Roel de Kruijk de 2-0 maken.

Al snel na rust kon Sem van der Pijl zijn tweede van de avond maken. Roel de Kruijk kopte een voorzet op de paal en Van der Pijl schoot de 3-0 binnen.

Na ruim een uur spelen stond het zelfs 5-0 voor de thuisploeg. Niek Wilborts maakte ook met zijn tweede van de avond de 4-0 en Roel de Kruijk had er 5-0 van gemaakt.

Achilles Veen is hiermee door naar de 5e ronde van de Districtsbeker (laatste 16). Binnenkort zal er worden geloot wie de tegenstander zal worden.