Achilles Veen 3: teamuitje hoogtepunt eerste seizoenshelft

Als er een wedstrijd gespeeld moet worden is het schrapen om voldoende spelers bij elkaar te krijgen op zaterdagmiddag. Toen door trainer-coach Gerrold een appje werd uitgestuurd om een bierproeverij te organiseren was er ineens wel voldoende animo en kon er binnen no-time een volledig elftal op de been gebracht worden. Bij ‘Jongens van De Wit’ in Den Bosch vond het drankgelach plaats.

Er waren voldoende afwezigen, daarom deze keer een opsomming van de potentiële dronkaards die wél aanwezig waren.

Aanwezigen waren Arjan ‘captain morgan’ Klop, Michael ‘mikachu’ van der Velden, Andreas ‘bier’ Vat, Gerwin ‘wankelend inktpatroon’ Sack, William ‘daddy cool’ Vos, Harm ‘superman’ van Ballegooijen, Nano ‘verkracht jupiler’ van Ballegooijen, Johan ‘chauff’ Vos, Gerrold ‘top idee!’ Burghout, Peter ‘baardaep’ van Helden en Huibert ‘slapeloze nachten’ van Helden.
Later sloot Niek ‘Spaanse kersje’ Timmermans nog aan. Hij zou uitgroeien tot match winner en grote legend van de dag.

Gestart werd met een rondje ‘vrij bier’, naar ieders keuze. De hapjes werden ook keurig geserveerd, variërend van bitterballen tot nacho’s tot buikspek. Je zou zeggen dat de meeste spelers van dat laatste gerecht al voldoende aan hun lijf hebben hangen.

Hierna gingen we over tot de bierproeverij met daarbij biertjes als Maagdelijk Wit, Gerrit de Stuikrover tot Lu5tu’em. Dat laatste biertje was speciaal gebrouwen ter ere van het 5 jarig jubileum van de kroeg. De butler met de grote bakkebaarden wist de biertjes te vergezellen met mooie sages en raaskalde er flink op los. Erg gezellig zo met elkaar.

Aan het einde begon de klad er bij de meesten al goed in te komen. Helaas ging de tent om 5 uur dicht (Corona weet u wel). Men mocht van geluk spreken dat we geweest waren omdat ‘die man met de puntschoenen’ heeft besloten het hele land dicht te gooien tot half januari.

Nog voor we naar buiten gingen probeerde een blonde schone dame een versierpoging te wagen bij onze Niek. Hij ging hier gretig in mee en sloeg haar buiten maar meteen aan de haak –> de legend van de avond was duidelijk.

In de parkeergarage trachtte Harm nog de kwaliteit van het dak van de auto van de Poes te testen, die bleek van goede kwaliteit!

Al met al een zeer geslaagd uitje. Gebleken is wel dat men tegenwoordig kwalitatief beter is in bier drinken dan in voetballen.

Groetjes van Veen 3