Achilles Veen 1 wint eerste oefenwedstrijd

Dinsdag 30 juli speelde Achilles Veen 1 zijn eerste oefenwedstrijd in aanloop naar het nieuwe seizoen. De uitwedstrijd in Veghel tegen Blauw/Geel ’38 eindigde in een doelpuntrijke 5-7 voor de ‘groen-witten’

Al binnen 20 minuten stond er 1-4 op het scorebord en had Sen Aerts er al 3 in liggen. De openingstreffer kwam voor rekening van Roel de Kruijk. De ruststand kwam op 2-5. De vijfde Veense goal werd gemaakt door Rémon Koenen.

De tweede helft een ander spelbeeld, mede veroorzaakt door veel wisselingen. De eindstand werd uiteindelijk bepaald op 5-7. De twee Veense goals na de rust werden gemaakt door nieuweling Kevin van Kempen.

Zaterdag 3 augustus staat de tweede oefenwedstrijd op het programma. Dan wordt er op De Hanen Weide om 14:30 uur afgetrapt tegen derde divisionist SteDoCo.