Achilles Veen 1 verliest ook op bezoek bij ODIN 59

Teamfoto-AV-1

Zaterdag 7 februari speelde Achilles Veen in Heemskerk op sportpark Assumburg tegen het plaatselijke ODIN 59. De thuisploeg bivakkeert in de bovenste regionen van de vierde divisie A en is tevens winnaar van de eerste periode. Een lastige tegenstander werd vooraf gedacht en dat bleek inderdaad zo te zijn. Na 90 minuten stond er een verdiende 4-1 voor de thuisploeg op het scorebord.

Al na 3 minuten spelen keek Achilles Veen tegen een 1-0 achterstand aan. Deze achterstand werd nog redelijk snel hersteld door Bas van Stokkom die een hoekschop van Mats van Huijgevoort binnen kopte, maar Achilles Veen was over de heel wedstrijd gezien onmachtig om het ODIN 59 echt lastig te maken.

In de 28e minuut kwam de thuisploeg opnieuw op voorsprong en het was een klein wonder dat dat niet al eerder gebeurd was. De Heemskerkers creëerden in snelle omschakelingen behoorlijk wat kansen. Dan is het een domper dat de 2-1 uiteindelijk uit een vrije trap valt die eigenlijk houdbaar was, maar toch via de handen van doelman Wagener in de goal verdween.

In de tweede helft wordt er door Dennis van der Steen volop gewisseld en Achilles Veen heeft eens tuk meer balbezit dan in de eerste helft, maar echt goede kansen creëren lukt niet. In de omschakeling is het wel ODIN 59 dat nog een aantal keren echt gevaarlijk kan worden en de thuisploeg profiteert daar ook van. In de 73e minuut zetten ze de 3-1 op het scorebord en de 4-1 volgt in de 89e minuut.

Opstelling Achilles Veen
Jorn Wagener, Ozan Cimen (85’ Ousmane Traore), Mark Westerlaken (85’ Jesse van Baal), Bas van Stokkom (78’ Jari Koenraat), Mats van Huijgevoort, Nikki Baggerman (85’ Jeroen Sterrenburg), Niek Wilborts, Fabian Korporaal, Jens Verschuren, Rico Geeroms, Justin Beemsterboer (66’ Tim van Broekhoven)

Volgende week
Zaterdag 11 februari speelt Achilles Veen de thuiswedstrijd tegen hekkensluiter ASV De Dijk. De wedstrijd begint om 14:30 uur.