Winter Feestweek Veen

Van dinsdag 24 januari t/m zaterdag 28 januari 2017 heeft er wederom een succesvolle feestweek plaatsgevonden op het terrein rondom VV Achilles Veen.

Zo is er deze week een drukbezochte bingo en kinderbingo, een tonpraters avond, verschillende feestavonden en de eerste truckshow in de gemeente georganiseerd. Met vele bezoekers en deelnemers kunnen we tevreden terugkijken op deze week.

De organisatie en het bestuur van VV Achilles Veen is van mening dat deze feestweek goed is verlopen en heeft getracht eventueel geluidsoverlast tot minimaal te beperken. Zo zijn er continu geluidsmetingen in de tent gemaakt door een extern bedrijf en is de organisatie gedurende de week 24/7 op het terrein aanwezig geweest.

Ondanks uiteenlopende maatregelen heeft de organisatie in de nacht van vrijdag 27 op zaterdag 28 januari deelnemers van de betreffende truckshow moeten aanspreken op het veroorzaken van geluidsoverlast waarna het is gestopt.

De organisatie vind het jammer dat dit nodig was, en dat omwonenden hier hinder van hebben kunnen ondervinden, maar is van mening dat het goed is opgelost.

Wij willen alle bezoekers, deelnemers, vrijwilligers en leveranciers bedanken voor deze fantastische week!

Bestuur VV Achilles Veen & organisatie Winter Feestweek Veen