VR1 ontdekt dat een wedstrijd langer dan 60min duurt

Vandaag was Ophemert VR1 de tegenstander en nadat ook Romy met haar oververhitte auto was aangekomen konden we vertrekken. De warming up stond in het teken van vallen en opstaan, aangezien bij een aantal speelsters hun eigen voeten nogal in de weg stonden.

In de opstelling vandaag een konijn uit de hoge hoed, een duveltje uit een doosje, hoe je het ook wil noemen. Op doel is alles nog normaal Noa staat tussen de palen. Achterin start Raïsa linksback centraal Carola en 50% van dat duvelse konijn Ingrid en rechtsback Romy. Waar is die lange dan gebleven? Die wordt vandaag op het middenveld geposteerd, met aan haar linkerkant Nicole en aan haar rechterkant Linde. Voorin begonnen van links naar rechts Charlotte, Shanna en Jenita. Op de bank begonnen Emmie, Mirte H en Rosa.

In de eerste helft gaat het erg gelijk op, maar het is dan toch Ophemert dat op voorsprong komt mede dankzij het niet functionerende chocoladebeen van Nicole. 1-0

Echter laat Achilles het hier niet bij zitten en het overwicht kantelt geleidelijk naar de groen meej witte. Na ongeveer een halfuur staat de gelijkmaker op het bord, en hoe. Raïsa komt goed voor haar vrouw en via Nicole beland de bal bij Shanna. Wegdraaien van de directe tegenstander, even ruimte zoeken voor het schot en de bal de kruising in torpederen. 1-1!

Even later komt Achilles ook op voorsprong, Nena neemt de bal mee vanuit het middenveld en komt randje 16 in een goede positie. Iedereen denkt aan een schot, maar Nena legt de bal breed op Shanna. De keepster en de laatste speelster van Ophemert die hen nog van dit noodlot zou kunnen redden komen hier op af, waardoor Nena compleet vrij komt te staan. Hier komt de bal dan ook terecht en Nena drukt keurig binnenkant paal af. 1-2!

Helaas krijgen we vlak voor rust nog de gelijkmaker om ons oren, maar er liggen hier zeker kansen tegen het hoger geklasseerde Ophemert.

Ware het niet dat Achilles de 2de helft een collectieve blackout kreeg en de bal überhaupt raken leek al een hele opgave. De snelle spitsen van Ophemert maakten hier dankbaar gebruik van en na 75 minuten spelen stond het 7-2.

Het laatste kwartier begonnen de speelster van Achilles met emmertjes het water uit het zinkende schip te lozen. Zowaar was daar dan toch nog een doelpunt om de pijn een beetje te verzachten. Ongeveer hetzelfde recept als de eerste goal, maar dan vanaf de andere kant van het veld. Linde gaf een goede bal op Shanna die weer weg kon draaien en deze keer de bal gewoon zakelijk strak over de grond in de verre hoek schoot. 7-3

Na de wedstrijd bleek dat in ieder geval één iemand van Achilles een goede indruk heeft achter gelaten. Rosa kreeg namelijk na de wedstrijd een like op (toevallig) een bikini foto op insta van één van de zeer jonge trainers van Ophemert. Waar zal deze romance gaan eindigen?

Houdoe!