Nieuw tenue voor Vrouwen 1

Ons vrouwen team kwam vorig seizoen nog uit als MO19 en afgelopen zomer werd het tijd om de stap te maken naar de senioren afdeling. Daarmee werd het dus ook hoog tijd om de oude tenues aan de wilgen te hangen.

In overleg met Henk Schreuders van de Stichting Sponsoring Achilles Veen is het gelukt om nieuwe tenues aan te schaffen voor de vrouwen. Er moest natuurlijk nog wel een sponsor gevonden worden en na een paar weken zoeken werden Axel Verhaegen en Noud Timmermans van het bedrijf IECEETEE Totaal Automatisering bereid gevonden om deze tenues te sponsoren. Als club en als vrouwen team zijn we hier uiteraard erg blij mee. Het is een prachtig tenue geworden.

De leverancier was uiteraard Jakko Sport uit Wijk en Aalburg. Omdat de levering iets langer duurde dan gepland werden er door Jakko Sport nog echte Achilles Veen boxer shorts bij geschonken.

Uiteraard is er zo spoedig mogelijk een nieuwe team foto gemaakt. Hiervoor willen we Wout Pluijmert van PPM Media bedanken.

Ook willen we meteen van de gelegenheid gebruik maken om Piet van Herpen te bedanken voor de eerder gesponsorde trainingspakken en trollies.

Het vrouwen team staat er dus weer mooi op voor de komende jaren.

Met vriendelijke groet,

Carlo van der Heyden

Op de foto van links naar rechts
Staand: Tijs Molenaar (Assistent trainer), Carlo van der Heyden (Assistent trainer/leider), Ingrid Verschuur, Raisa van Roosmalen, Mirte van Roosmalen, Nena Schreuders, Chantal de Rover, Nicole van Bergeijk, Emmie van Tilborg, Shanna Bouman, Esmee Timmermans en Eric Verhagen (Hoofd trainer).
Zittend: Jenita van Rijswijk, Charlotte den Bok, Carola van Herpen, Noa van Poederoijen, Romy Meijer, Mirte Hobo en Linde Kant.
Afwezig: Kiki Verhaegen en Rosa Dorsman