Meindert Dijkstra nieuwe Trainer B1 seizoen 2016/2017

De technische commissie is verheugd te kunnen melden dat Meindert Dijkstra (49) komend seizoen de jeugdopleiding van Achilles Veen komt versterken. Meindert zal het komend seizoen de B1 als trainer/coach onder zijn hoede gaan nemen.

Meindert debuteerde als 18 jarige in het eerste elftal van NAC. Bij deze club heeft hij onder ander samengespeeld met de huidige trainer van Achilles Veen 2, Tom Smits. Na een korte periode bij NAC heeft Meindert 5 jaar in de eredivisie gespeeld voor Willem II. In 1992 maakte Meindert de overstap naar Notts County (first division Engeland), dit is de tweede club in Nottingham. Na dit buitenlands avontuur heeft hij de overstap gemaakt naar RBC Roosendaal.  Meindert heeft zijn voetballoopbaan afgesloten bij TOP Oss.

Als trainer heeft Meindert de afgelopen jaren gewerkt bij JEKA waar hij betrokken is geweest bij alle jeugdteams binnen de jeugdopleiding waaronder ook de B1, Assistent JEKA 2, Assistent JEKA 1.

Op dit moment is Meindert Trainer/Coach van Unitas 2(Etten Leur).  Gezien de ervaringen in het jeugdvoetbal en de gemeenschappelijk visie met betrekking tot het opleiden van jeugdspelers denken we dat we met Meindert verder kunnen bouwen aan de ambities van Achilles Veen.

Wij wensen Meindert uiteraard veel succes volgend seizoen!

Namens De Technische Commissie,

Richard de Beer

TJC Achilles Veen