De Derby van het jaar!

Zaterdag 19 mei wordt de Derby van het jaar gespeeld op “De Hanen Weide” tussen v.v. Achilles Veen JO7-1 en v.v. Achilles Veen JO7-2 deze wedstrijd zal  beginnen om 09.00 uur.

Wat staat er op voorhand al veel spanning op deze echte kraker. In het hele dorp voel je dat er zaterdag een belangrijke wedstrijd gespeeld zal worden, supporters van beide teams praten alleen nog maar over deze wedstrijd.

Ook de lokale pers is deze week met niets anders bezig dan met deze wedstrijd. Zelfs het feit dat wellicht Kozakken Boys kampioen kan worden in de tweede divisie verandert hier niets aan.

De trainers en begeleidingsstaf van beide teams zal er alles aangelegen zijn om hun spelers zo goed mogelijk voor te bereiden en de winst in deze wedstrijd naar zich toe te trekken.

Quote van trainer Herman (Alias Den Herbie) van de JO7-2, voor dit soort wedstrijden ben ik al dagen gespannen. Tevens heb ik slapeloze nachten en bij verlies van mijn pupillen ben ik het weekend verder niet te genieten.

Bij de JO7-1 heerst daarentegen totale kalmte, ook al zal door afwezigheid van de geblesseerde Siem Bouman echt voor elke meter gestreden moeten worden om deze wedstrijd te winnen.

Maar het geloof is er bij beide teams. Twee teams die een enorm mooi seizoen tot nu toe beleven.

Spelers hebben enorme stappen gemaakt en waar elke week het plezier van afstraalt.

En als bekroning van dit mooie seizoen zijn beide teams inmiddels ook al zeker van promotie naar de JO8 voor het nieuwe seizoen.

Deze wedstrijd wilt u toch niet missen?!

Wij raden u aan om vanwege de te verwachte drukte op de fiets of lopend te komen en op tijd aanwezig te zijn.

Let op vuurwerk is verboden!!! Maar spandoeken zijn uiteraard wel toegestaan.

Na de wedstrijd sluiten beide teams deze derby gezamenlijk af in de kantine zoals het hoort, met chips en wat drinken.