Coronavirus (Seizoen afgelopen!)

Update 01-04-2020 09:00 uur:
Naar aanleiding van de persconferentie van onze minister president gisteren avond heeft de KNVB besloten dat de competities van seizoen 2019/2020 niet meer worden uitgespeeld. Dit betekent voor alle teams van Achilles Veen dat het seizoen is afgelopen! We hopen natuurlijk dat we met al onze leden na de zomer gezond weer aan een nieuw seizoen kunnen beginnen. 
Afhankelijk van hoe lang de overheidsmaatregelen verlengd worden, kan er wellicht voor de zomervakantie nog enige activiteit plaatsvinden op De Hanen Weide, maar hier kan nu nog niets zinnigs over gezegd worden.
Ook weten we nog niet wat de invloed is op eventuele plaatsing van ons eerste elftal voor de KNVB-beker in het nieuwe seizoen. Het Veense vlaggenschip had namelijk nog maar 1 overwinning nodig om plaatsing voor de voorronde van dat toernooi af te dwingen. Hierover later meer…..
Het belangrijkste is dat we met zijn allen straks gezond weer aan een nieuw seizoen mogen beginnen! Pas goed op jezelf!

Update 16-03-2020 15:30 uur:
Inmiddels is bekend geworden dat de eerder aangekondigde maatregelen zijn verlengd t/m 6 april. Dit betekent dus dat er sowieso t/m zaterdag 4 april niet gevoetbald en getraind kan worden op De Hanen Weide. Tevens blijft al die tijd de kantine gesloten!

Update 12-03-2020 16:45 uur:
De KNVB heeft zojuist bekend gemaakt dat alle amateurwedstrijden in maart zijn afgelast!

Update 12-03-2020 15:30 uur:
Naar aanleiding van de nieuwe berichtgeving heeft het bestuur van Achilles Veen besloten tot nader order alle activiteiten op te schorten. Dit betekent dus dat er vanaf heden niet meer getraind mag worden en dat de kantine op slot blijft! Bedankt voor jullie begrip!

Update 11-03-2020 16:40 uur:
Voorlopig gaan bij Achilles Veen de trainingen gewoon door. Wel gaan we ervan uit dat iedereen de volgende richtlijnen in acht neemt:
– Ben je recent in een risicogebied geweest dan meld dit dan bij je leider of trainer. Zeker als het zeer recent is geweest adviseren we je niet te gaan trainen ondanks dat je geen klachten hebt.
– Neem je een eigen drinkfles mee, drink dan niet uit elkaars fles of bidon.
– Schud elkaar niet de hand.
– Was je handen regelmatig.
– Nies in je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes.

Zaterdag zal de kantine om 15:00 uur open gaan

 

Update 11-03-2020 11:40 uur:
De KNVB heeft zojuist bekend gemaakt dat alle wedstrijden van Brabantse clubs voor komend weekend worden uitgesteld. Dit betekent voor Achilles Veen dat er komend weekend door geen enkel team gespeeld gaat worden! Dus ook de wedstrijd FC Rijnvogels 1 – Achilles Veen 1 is afgelast!

 

Het zal niemand ontgaan zijn dat Nederland (en de rest van de wereld) in de ban is van het heersende Coronavirus. Om verspreiding van dit gevaarlijke virus zo veel mogelijk te voorkomen heeft het RIVM geadviseerd diverse maatregelen te treffen.

Het RIVM adviseert mensen bij verkoudheid, hoesten en/of koorts hun sociale contacten te beperken en dus zo veel mogelijk thuis te blijven. Het bestuur van Achilles Veen gaat er dan ook vanuit dat dit advies ook door onze leden wordt opgevolgd.

Voor iedereen die niet ziek is gaan de trainingen en wedstrijden voorlopig gewoon door! Wel willen we iedereen met klem adviseren voor en na de wedstrijden geen handen meer te schudden!

Voor actuele informatie over het Coronavirus verwijzen wij jullie naar de website van het RIVM en mochten de adviezen van het RIVM wijzigen en voor ons van belang zijn, dan zullen wij jullie via deze weg opnieuw informeren.

Bestuur Achilles Veen