Achilles Veen MO15-1 werken aan doelsaldo tegen OJC Rosmalen MO15-4

Zaterdag 17 november stond na drie uitwedstrijden stond er weer eens een thuis wedstrijd op het programma. We trapten af om 09.00 tegen de MO15-4 van OJC Rosmalen.

In de wedstrijd bespreking werd benadrukt dat we vanaf minuut 1 als team de druk op OJC Rosmalen moesten zetten. Dit gebeurde ook want na 34 seconden schoten we de bal al op de lat. De tweede grote kans was in de 2de minuut maar dit schot belande op de paal. Maar in de 3de minuut werd de score geopend door Danique en stonden we al vroeg met 1-0 voor.

 

De Veense dames hadden er zin in en onder aanvoering van laatste vrouw Lisa werden de linies kort gehouden en werd OJC Rosmalen vast gezet op hun eigenhelft. In de 6de minuut was het Nina die de 2-0 maakte. In de 10de minuut stuurde Quinty met een geweldige pass Roos de diepte in en Roos speelde 2 tegenstanders uit en scoorde zo haar eerste van de middag en onze 3-0. In de 13de minuut was het wederom Roos die knap de 4-0 scoorde. Daarna werd het een minuut of 10 wat rommeliger en OJC Rosmalen kwam er zelfs een keer gevaarlijk doorheen uiteindelijk resulteerde dit in een corner.

 

Maar toen ging het vanaf de 24ste minuut even heel hard eerst was het Dewy die de 5-0 maakte, in de 26ste minuut was het Roos met de 6-0 en in de 28ste minuut was het wederom Dewy met de 7-0. In de 28ste minuut wellicht het mooiste doelpunt van deze ochtend, deze kwam van Quinty die een hele goede eerste helft beloond zag worden met een geweldig doelpunt vanaf een meter of 18 schoot Quinty de bal in de kruising en daar was de 8-0. Maar het slotakkoord van de eerste helft was voor Roos en ze maakte in de 34ste minuut de 9-0. Maar deze ruststand had nog hoger kunnen zijn maar de keepster van OJC Rosmalen keepte echt een goede wedstrijd.

 

In de rust een tevreden begeleidingsstaf en de nodige wissels werden doorgevoerd. De hele voorhoede en middenveld werd vervangen.

De tweede helft kregen we wederom vele kansen, maar uiteindelijk scoorden we nog vier keer en ja het was vier keer Roos. Helaas miste Indy en Isa nog een paar 100% kansen. Maar aan de kant van OJC Rosmalen was de vrouw van de wedstrijd echt de keepster, dat klinkt raar nadat je er 13 tegen hebt gekregen. Maar dankzij haar bleef het 13-0 wat de score had anders vele malen groter geweest.Ook aan onze kant speelde Fleur een foutloze wedstrijd en de tweede helft kwam OJC er drie keer heel gevaarlijk door maar telkens was Fleur als eerste bij de bal doordat ze goed bleef meevoetballen, het is mooi om te zien dat Fleur elke week beter word.

 

Wederom kunnen wij als begeleiding trots zijn op de inzet van onze meiden en ja we vragen soms veel van onze meiden, maar dat komt omdat we als team echt tot grote dingen in staat zijn.

 

Opstelling: Fleur, Lisa, Britt, Yacintha, Lotte, Nina, Quinty (aanvoerder), Roos, Danique, Dewy en Renske.

Wisselspelers waren: Charlotte, Isa, Jenna, Anna, Robine, Nikita en Indy

 

Achilles Veen MO15-1 – OJC Rosmalen MO15-4 einstand 13-0 (9-0)

          3’ 1-0 Danique

          6’ 2-0 Nina

          10’ 3-0 Roos

          13’ 4-0 Roos

          24’ 5-0 Dewy

          26’ 6-0 Roos

          28’ 7-0 Dewy

          30’ 8-0 Quinty

          34’ 9-0 Roos

          38’ 10-0 Roos

          44’ 11-0 Roos

          55’ 12-0 Roos

          66’ 13-0 Roos

 

 

 

Volgende week spelen om 09.30 uur uit bij GRC’14.

 

Met vriendelijke groet de begeleiding.

Dick, Martin en Gijs